Schilderen gevel

Wij laten je woning weer stralen

Contacteer ons op +32 486 69 54 64 of mail ons via info@renopro.be

Is je gevel aan een opfrisbeurt toe? Wij voeren alle schilderwerken aan gevels uit: van het raamwerk tot de muren, schoorstenen, poorten en deuren.


Voor elke gevel de juiste verf

Een gevel schilderen vergt een specifieke aanpak. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je bijstaan met het juiste advies op het gebied van voorbereiding gevelverven en afwerking. Welke verf het best geschikt is voor jouw woning hangt o.a. af van de ondergrond van de gevel: crepi, baksteen, beton, ..

Vochtwerende gevelverf

Daarnaast beschermen we je gevel ook tegen vocht en schimmels met vochtwerende en waterafstotende verf. Kamp je reeds met vochtproblemen aan je gevel? Dan kan je onze expertise ook hiervoor inschakelen. In sommige gevallen zal vochtwerende verf niet volstaan en moet het probleem eerst in de kern worden aangepakt.

Onze aanpak

We gaan secuur te werk en gebruiken uitsluitend kwaliteitsverven om je het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we de juiste middelen in te zetten op maat van jouw woning. Zo garanderen we een duurzame oplossing en kan je jarenlang genieten van je opgefriste woning.

Graag een offerte? Contacteer ons vrijblijvend.

Vraag hier uw gratis offerte